Windows 11 Profesional

de către AdyDev Media
0
(0)
1 561
40 lei
G1C2Q1L1I1H4

Limbi disponibile: engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, turcă, cehă, poloneză, japoneză, chineză, coreeană și altele.

Windows 11 oferă un spațiu de lucru modern în care vă puteți urmări pasiunile în mod creativ într-un mediu nou. Meniul Start reînnoit, bara de activități reproiectată, bara de sistem optimizată, Centrul de acțiuni îmbunătățit, noul panou Setări, widget-uri, desktopuri virtuale – toate acestea fac ca Windows 11 să fie ușor și distractiv de utilizat. Windows 11 Pro are toate instrumentele disponibile în versiunea Home și altele suplimentare, utile în companiile mari și folosite de profesioniști.

Windows 11 este una dintre cele mai importante actualizări Windows din ultimul deceniu. Modern, proaspăt, transparent și frumos. De la ecranul de blocare la meniul Start. Despre aceasta este noul Windows 11. Ceea ce aveți nevoie este mai aproape de dvs., simplificat și alimentat de cloud pentru a vă oferi aplicațiile și documentele de care aveți nevoie în prezent.

Notă!
Cheia va fi transmisă pe adresa de e-mail!

Nu au fost găsite recenzii.

Nu s-au găsit comentarii pentru acest produs. Fii primul care comentează!

Acest site utilizează module cookie, pentru a îmbunătății performața utilizatorilor. Pentru mai multe detalii, vedeți în Politica Cookies.