Office 2019 Professional Plus

de către AdyDev Media
0
(0)
1 611
40 lei
G1D1I1WT1

Limbi disponibile: TOATE

INSTRUCȚIUNI DE ACTIVARE:

1. Descărcați ISO/imaginea oficială pentru activare de aici.
2. Selectați „activare prin telefon” în asistentul de instalare pentru Office.
    - Puteți ocoli partea de apelare telefonică și în schimb utilizați următorul site web pentru a obține confirmarea ID-ului: https://getcid.info/
3. Accesați https://getcid.info/, introduceți ID-ul de instalare (din office-ul instalat) și apăsați „GET” pentru a primi ID-ul de confirmare (Dacă cererea are o eroare de conexiune, încercați în alt browser, de exemplu: firefox )
4. Introduceți ID-ul de confirmare în asistentul de instalare a Office-ului, Codul este valabil pentru 1 pc / 1 instalare - dacă dezinstalați/reinstalați, poate fi necesar să cumpărați un cod nou.

Microsoft Office 2019 Professional Plus include versiunile clasice din 2019 de Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access, Publisher, Skype for Business.

Office 2019 professional plus este un instrument puternic care ne servește ca utilizatori finali aproape zilnic. Pentru muncă, ca student, pentru note și pentru e-mail. Office 2019 pro plus oferă un nou design și noi funcții care ne vor face viața și mai ușoară! Grăbește-te și ia-ți propria copie la cel mai mic preț din jur. Stoc garantat cu suport 24/7.

Nu au fost găsite recenzii.

Nu s-au găsit comentarii pentru acest produs. Fii primul care comentează!

Acest site utilizează module cookie, pentru a îmbunătății performața utilizatorilor. Pentru mai multe detalii, vedeți în Politica Cookies.